Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via:

[email protected]

Indien u gebruik wilt maken van het herrroepingsrecht, dient u dit aan te geven door het invullen van het herroepingformulier en dit naar ons op te sturen.
U kunt hier het formulier downloaden.

Het product kan alleen ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.

Mochten wij een fout hebben gemaakt dan zijn de retourkosten voor onze rekening.Bij retourneren van de bestelling, zonder fout van ons, zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

U kunt de producten het eenvoudigst (tot 1 meter 70 lang) versturen via een post.nl business point bij u in de buurt, mocht het pakket langer dan 1.70 dan kunt u deze retour sturen via DHL. U dient zelf contact op te nemen met deze vervoerders om hiervoor een afspraak te maken.


Indien het uitlaatdeel / uitlaatset niet past ruilen wij deze (indien onbeschadigd) gratis om of u krijgt uw geld terug.

https://www.postnl.nl/zakelijk/

http://www.dhl.nl

Uitlaatmagazijn

Zichtenburglaan 62

2544 EB Den Haag

070 3099332

[email protected]

.